BEHANDELINGEN


(Biculturele) relatietherapie
gericht op LHBTQI+ vraagstukken

Vanuit onze natuur zijn wij als mens op zoek naar verbinding en intimiteit. We willen van een ander houden en we willen die liefde ook graag terugkrijgen. Soms kan het zijn dat je deze verbinding en intimiteit verliest, omdat je erachter komt dat je partner(s) of jijzelf op het andere geslacht (of beide) valt. 

Dit zal de relatie ingewikkeld maken als er geen ruimte is voor wie jij bent of voor wie je partner(s) is. Voordat je het weet groei je uit elkaar, is de communicatie weg en in het ergste geval begin je elkaar langzaam kwijt te raken. Wanneer dat gebeurt, zul je elkaar nog minder begrijpen dan voorheen, er is spanning en je voelt je niet meer met elkaar verbonden.


Neem contact op Maak een afspraak

Zit jij 'in de kast' terwijl je een relatie hebt?

Heb jij bi-gevoelens en zit jij in een relatie en weet jij niet hoe je dit moet aanpakken? Heb jij het idee dat je niet jezelf kan zijn in de relatie en vooral leeft naar andermans verwachtingen? Zit je nu ‘in de kast’ terwijl je een relatie hebt? 

Er bestaan verschillende soorten vormen van relaties. Van monogame tot polygame relaties en alle vormen daartussenin. Het is belangrijk dat er ruimte en wederzijds begrip wordt gecreëerd om te spreken van een gelukkige relatie. Wil jij weten hoe je dit doet? Radiant & Gan kan je hier bij helpen!

Werkwijze

Bij Radiant & Gan staat de cliënt centraal, alles gaat altijd in overleg met de cliënt. Bij Radiant & Gan gaan wij uiterst zorgvuldig om met jouw privacy en indien gewenst kun je de therapie ook geanonimiseerd volgen. Lees hier verder over de werkwijze van Radiant & Gan.

Ontdek de mogelijkheden voor vergoeding van behandelingen via je aanvullende zorgverzekering; informeer rechtstreeks bij je zorgverzekeraar voor specifieke details.

Dit is een manier om in jullie relatie te investeren

Contact

Neem contact op!


Ben je geïnteresseerd in één van mijn behandelingen? Neem dan vrijblijvend contact op, of maak gemakkelijk een afspraak online!