BEHANDELINGEN


Individuele counseling en/of therapie

Helaas loopt het leven niet altijd zoals we hadden gepland of verwacht. Je kunt te maken krijgen met problemen en uitdagingen op allerlei gebieden, waardoor je niet meer lekker in je vel zit en je niet begrepen voelt. Wanneer jij ervoor kiest: op deze manier kan het niet langer, dan is counseling en/of therapie een perfecte laagdrempelige oplossing. Sta weer stabiel in het leven, leer hoe je omgaat met uitdagingen en kom vooral weer in je eigen kracht te staan.


Neem contact op Maak een afspraak

Ervaar weer zelfvertrouwen in jouw leven.

Bij individuele counseling en/of therapie gaan wij één-op-één aan de slag met jouw ontwikkeling. Samen proberen we inzicht te krijgen van de problemen waar je tegenaan loopt. We helpen je daarmee om te gaan door ervaringen te verwerken, nieuwe vaardigheden en gedragsalternatieven te leren en oefeningen te doen. Ook leer je jouw sterke punten beter kennen zodat je deze zelf kunt stimuleren. Hierdoor krijg je meer grip op je leven zodat jij weer in staat bent om te genieten van het leven!

Counseling en/of therapie kun je zien als een toegankelijke vorm van hulpverlening. Hierin gaat het om gesprekken waarin ondersteuning en begeleiding centraal staat. Bijvoorbeeld wanneer er iets naars gebeurd in je leven of wanneer je last krijgt van opgekropte zaken die weer naar boven komen en nu emotionele problemen veroorzaken. 

Werkwijze

Bij Radiant & Gan staat de cliënt centraal, alles gaat altijd in overleg met de cliënt. Bij Radiant & Gan gaan wij uiterst zorgvuldig om met jouw privacy en indien gewenst kun je de therapie ook geanonimiseerd volgen. Lees hier verder over de werkwijze van Radiant & Gan.

Ontdek de mogelijkheden voor vergoeding van behandelingen via je aanvullende zorgverzekering; informeer rechtstreeks bij je zorgverzekeraar voor specifieke details.

Dit is een manier om in jezelf te investeren.

Contact

Neem contact op!


Ben je geïnteresseerd in één van mijn behandelingen? Neem dan vrijblijvend contact op, of maak gemakkelijk een afspraak online!