Klachtenregeling

Wij doen er alles aan om u op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het zijn dat je ergens niet tevreden over bent. Misschien komen we er samen uit als u kenbaar maakt waarover u ontevreden bent of wat u anders wilt hebben.

We zijn via LVPW, aangesloten bij SCAG , de gespecialiseerde geschilleninstantie voor complementaire en alternatieve zorg. Zo bent u verzekerd van een onafhankelijke afhandeling van een eventuele klacht.

Mocht u een klacht hebben dan hoop ik in eerste instantie dat u hem met mij bespreekt en dat wij er gezamenlijk uit komen. En anders kunt u zich wenden tot de onafhankelijk klachtenfunctionaris van de LVPW via info@lvpw.nl of  075-6700492. Zij brengen u in contact met een klachtenfunctionaris van de LVPW. Lost een gesprek het probleem niet op, dan kunt u desgewenst contact opnemen met het RBCZ, een onafhankelijke geschillen instantie. U kunt daar alleen klachten indienen over situaties die onder de tuchtnormen (beroepscodes) binnen de complementaire zorg vallen.

Klachtenregeling - LVPW LVPW Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden