OVER MIJ


Wie ben ik?

De man achter Radiant ben ik, Yassin Lhaiba-de Jong en net als elk mens heb ik ook heel wat uitdagingen in het leven moeten doorstaan. Met vallen en opstaan heb ik hier veel van geleerd. Dit is ook één van de redenen geweest waarom ik met Radiant ben gestart! Mijn professionele achtergrond en persoonlijke ervaringen zet ik in om mensen te begeleiden naar een passende oplossing.

Radiant staat voor stralen

Op professioneel vlak heb ik ondertussen alweer meer dan 20 jaar ervaring binnen de Geestelijke Gezondheidszorg in diverse functies. Tijdens deze 20 jaar heb ik diverse opleidingen gevolgd zoals: MBO Sociaal Pedagogisch werker, HBO Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, WO Master of Social Work and Healthcare en daarna nog een postmaster opleiding voltooid tot transcultureel systeemtherapeut. Een hele klim zoals je kunt zien, waar ik onwijs trots op ben! 

Op dit moment ben ik naast mijn werk bij Radiant ook nog werkzaam bij de Radboud Universiteit in Nijmegen als buitenpromovendus (PHD) op de afdeling: Gender & Diversity, waar ik onderzoek doe naar het ‘coming out’ proces in relatie tot sociale netwerken (denk aan partner, vrienden, familie en alle overige netwerken) binnen de LHBTQI+ community. Met deze kennis en ervaring die ik heb opgedaan wil ik anderen hierin ondersteunen en begeleiden. 

Mijn opleidingen

 • MBO Sociaal Pedagogisch Werk met als specialisatie woonbegeleiding

 • MBO Psychiatrische Verpleegkunde

 • HBO Sociaal Pedagogisch Hulpverlening (Specialisatie: GGZ Agoog)

 • WO Master of Social Work and Healthcare (Specialisatie: Beleid en Onderzoek)

 • Postacademische Opleiding Transculturele Systeemtherapie

 • Emotion Focussed Therapy for Individuals (Individuele Therapie)

 • Emotion focused Therapy for Couples (Relatietherapie)

 • Narrative Exposure Therapy (Psychotrauma Opleiding)

  Met mijn bedrijf Radiant (wat voor stralen staat) wil ik onderzoeken wat bijdraagt aan jouw of jullie geluk.

  Contact

  Neem contact op!


  Ben je geïnteresseerd in één van mijn behandelingen? Neem dan vrijblijvend contact op, of maak gemakkelijk een afspraak online!